Brusketas ar pesto, krēmsieru un salātiem

Sastāvdaļas

  • 1 svaiga ciabata
  • 1 kārbiņa klasiskā krēmsiera
  • 4 ēd. k. bazilika pesto
  • 3-4 tomāti
  • 1 neliels sarkanais sīpols
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. balzāmetiķa
  • Sāls
  • Pipari
  • 50 g parmas siera (var ari citu sieru pēc izvēles)

Pagatavošana

20 min.
  1. Ciabatu sagriež šķēlēs. Maizi apziež ar bazilika pesto un cepeškrāsnī apgrauzdē.
  2. Tomātus un sīpolu smalki sakapā un sajauc kopā ar balzāmetiķi, olīveļļu, sāli, pipariem.
  3. Vēl karstus grauzdiņus bagātīgi pārziež ar krēmsieru, un virsū kārto tomātu salātus. Pēc izvēles pārkaisa ar Parmas sieru.

    Lai labi garšo!
    Vēl karstus grauzdiņus bagātīgi pārziež ar krēmsieru, un vir...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi