Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rīsu pudiņš ar aveņu želeju

Rīsu pudiņš ar aveņu želeju

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g vārītu rīsu
  • 200 g saldā krējuma
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 400 g saldētu aveņu
  • 400 ml spiestas aveņu sulas
  • 200 g želejas cukura ("Multi" Dansukker)
  • Avenes - rotāšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Krējumu saputo stingrās putās un iemaisa rīsos.
  2. Pievieno vaniļas cukuru.
  3. Liek deserta trauciņos. Virsū uzliek avenes.
  4. Katliņā samaisa sulu ar želejas cukuru un vāra 30 sekundes. Ļauj atdzist, tad želejas kārtiņu pārlej pāri avenēm.
    Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Katliņā samaisa sulu ar želejas cukuru un vāra 30 sekundes....

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas