-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Rīsu pudiņš ar aveņu želeju
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
300 g vārītu rīsu
-
200 g saldā krējuma
-
1 tējk. vaniļas cukura
-
400 g saldētu aveņu
-
400 ml spiestas aveņu sulas
-
200 g želejas cukura ("Multi" Dansukker)
-
Avenes - rotāšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Krējumu saputo stingrās putās un iemaisa rīsos.
-
-
Liek deserta trauciņos. Virsū uzliek avenes.
-
Katliņā samaisa sulu ar želejas cukuru un vāra 30 sekundes. Ļauj atdzist, tad želejas kārtiņu pārlej pāri avenēm.
Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs