Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
8
porcijas
1.4lvistas buljona
425glielo balto konservēto pupiņu
200gsīpolu
140gspinātu lapu
50gburkānu
50gselerijas saknes
50grīvēta cietā siera “Džiugas”
50gkrējuma
50geļļas
30gcietā siera “Džiugas”
3daiviņa/sķiploka
1ēd. k.sasmalcināta rozmarīna
1ēd. k.sasmalcinātu pētersīļu
Nedaudz sāls
Nedaudz piparu
Dažas salvijas lapiņas (dekorēšanai)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
35 min.
Katlā sakarsētā eļļā 12 – 15 min. apcepiet sasmalcinātus sīpolus, selerijas sakni, burkānus, ķiplokus. Ieberiet sasmalcinātu rozmarīnu un pētersīļus un cepiet vēl vienu minūti.
Pielejiet vistas buljonu, pievienojiet konservētās pupiņas un vāriet 10 min.
Zupu sablenderējiet ar blenderi, pievienojiet spinātu lapas, sāli un piparus, pielejiet krējumu, pieberiet sieru “Džiugas” un salejiet šķīvjos.
Pasniedziet ar salvijas lapiņām, siera grauzdiņiem (tos pagatavosiet, smalki sarīvējot cieto sieru “Džiugas” un apcepot to 200°C cepeškrāsnī 2 minūtes) un dažiem pilieniem olīveļļas.