Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Balto pupiņu zupa ar pievienotiem garšaugiem un cieto sieru “Džiugas”

Balto pupiņu zupa ar pievienotiem garšaugiem un cieto sieru “Džiugas”

FOTO: Džiugas receptes

Kolekcijas: Veģetārās
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 1.4 l vistas buljona
  • 425 g lielo balto konservēto pupiņu
  • 200 g sīpolu
  • 140 g spinātu lapu
  • 50 g burkānu
  • 50 g selerijas saknes
  • 50 g rīvēta cietā siera “Džiugas”
  • 50 g krējuma
  • 50 g eļļas
  • 30 g cietā siera “Džiugas”
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 ēd. k. sasmalcināta rozmarīna
  • 1 ēd. k. sasmalcinātu pētersīļu
  • Nedaudz sāls
  • Nedaudz piparu
  • Dažas salvijas lapiņas (dekorēšanai)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Katlā sakarsētā eļļā 12 – 15 min. apcepiet sasmalcinātus sīpolus, selerijas sakni, burkānus, ķiplokus. Ieberiet sasmalcinātu rozmarīnu un pētersīļus un cepiet vēl vienu minūti.
  2. Pielejiet vistas buljonu, pievienojiet konservētās pupiņas un vāriet 10 min.
  3. Zupu sablenderējiet ar blenderi, pievienojiet spinātu lapas, sāli un piparus, pielejiet krējumu, pieberiet sieru “Džiugas” un salejiet šķīvjos.
  4. Pasniedziet ar salvijas lapiņām, siera grauzdiņiem (tos pagatavosiet, smalki sarīvējot cieto sieru “Džiugas” un apcepot to 200°C cepeškrāsnī 2 minūtes) un dažiem pilieniem olīveļļas.

    Labu apetīti!
    Pasniedziet ar salvijas lapiņām, siera grauzdiņiem (tos paga...

    FOTO: Džiugas receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas