Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Auzu pārslu šokolādes cepumi

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, par recepti restorānam "Terra"; tā tapusi sadarbībā ar A/S “Rīgas Dzirnavnieks” , piedaloties bērniem - Putras dienas ietvaros.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g tumšās šokolādes gabaliņu
  • 150 g mīksta sviesta
  • 150 g kviešu miltu
  • 80 g brūnā cukura
  • 80 g baltā cukura
  • 75 g auzu pārslu
  • 1 liela ola
  • 1 tējk. cepamā pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sviestu ar cukuru saputo viendabīgā masā, pievieno veselu olu un turpina putot līdz viendabīgai konsistencei.
  2. Visas sausās sastāvdaļas sasver, auzu pārslas viegli apgrauzdē un samaisa visu kopā.
  3. Veido vidēja lieluma bumbiņas un izspaida uz pannas plānā kārtā. Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 170 grādos 8 - 10 min.
  4. Atdzesē, dekorē ar šokolādi, riekstiem, krāsainiem cukura graudiem vai ko citu.

    Labu apetīti!
    Atdzesē, dekorē ar šokolādi, riekstiem, krāsainiem cukura gr...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas