Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Auzu pārslu šokolādes cepumi

2017. gada 13. oktobris
Foto: Receptes.lv
Paldies, par recepti restorānam "Terra"; tā tapusi sadarbībā ar A/S “Rīgas Dzirnavnieks” , piedaloties bērniem - Putras dienas ietvaros.
Pagatavošana
40 min
1. Sviestu ar cukuru saputo viendabīgā masā, pievieno veselu olu un turpina putot līdz viendabīgai konsistencei.
2. Visas sausās sastāvdaļas sasver, auzu pārslas viegli apgrauzdē un samaisa visu kopā.
3. Veido vidēja lieluma bumbiņas un izspaida uz pannas plānā kārtā. Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 170 grādos 8 - 10 min.
4. Atdzesē, dekorē ar šokolādi, riekstiem, krāsainiem cukura graudiem vai ko citu.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu