Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brūkleņu ievārījums ar vaniļu

FOTO: Depositphotos.com

Vaniļas cukura vietā vēl labāk der vaniļas pākstis. Pirms pievienošanas brūklenēm tās gareniski iegriež vai pat pārgriež uz pusēm.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg brūkleņu
  • 250-300 g cukura
  • 250-300 ml ūdens
  • 1-2 ēd. k. citrona sulas
  • 4 tējk. vaniļas cukura
  • 1 tējk. rīvētas citrona miziņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Brūklenes ieber katlā un samaisa ar pārējiem produktiem. Tad uzvāra un uz vidēji lielas uguns maisot vāra 5 - 10 minūtes.
  2. Ievārījumu karstu pilda burkās. Burkas aizvāko un uzglabā aukstā pagrabā vai ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Ievārījumu karstu pilda burkās. Burkas aizvāko un uzglabā au...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas