Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brūkleņu ievārījums ar vaniļu

FOTO: Depositphotos.com

Vaniļas cukura vietā vēl labāk der vaniļas pākstis. Pirms pievienošanas brūklenēm tās gareniski iegriež vai pat pārgriež uz pusēm.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg brūkleņu
  • 250-300 g cukura
  • 250-300 ml ūdens
  • 1-2 ēd. k. citrona sulas
  • 4 tējk. vaniļas cukura
  • 1 tējk. rīvētas citrona miziņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Brūklenes ieber katlā un samaisa ar pārējiem produktiem. Tad uzvāra un uz vidēji lielas uguns maisot vāra 5 - 10 minūtes.
  2. Ievārījumu karstu pilda burkās. Burkas aizvāko un uzglabā aukstā pagrabā vai ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Ievārījumu karstu pilda burkās. Burkas aizvāko un uzglabā au...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA