Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Vaniļas biezpiena krēms ar aprikozēm

Vaniļas biezpiena krēms ar aprikozēm

FOTO: Depositphotos.com

Ja ir pieejamas, izmanto svaigas aprikozes, ja ne, tad konservētas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 200 g biezpiena
  • 10 g citrona
  • 100 g saldā krējuma
  • 50 g konservētu aprikožu
  • 30 g cukura
  • 4 g vaniļas cukura
  • 30 g šokolādes
  • 6 g piparmētru lapiņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Biezpienu samaļ, sablenderē.
  2. Saldajam krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, rīvētu citrona miziņu, un saputo ar biezpienu.
  3. Sablendē aprikozes.
  4. Kārto traukā aprikožu masu, virsū liek biezpiena masu, rotā ar svaigām vai konservētām aprikozēm un riekstiem.

    Lai labi garšo!
    Kārto traukā aprikožu masu, virsū liek biezpiena masu, rotā...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas