Vaniļas biezpiena krēms ar aprikozēm

Vaniļas biezpiena krēms ar aprikozēm
Foto: Depositphotos.com
Ja ir pieejamas, izmanto svaigas aprikozes, ja ne, tad konservētas.

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 200 g biezpiena
  • 10 g citrona
  • 100 g saldā krējuma
  • 50 g konservētu aprikožu
  • 30 g cukura
  • 4 g vaniļas cukura
  • 30 g šokolādes
  • 6 g piparmētru lapiņu

Pagatavošana

20 min.
  1. Biezpienu samaļ, sablenderē.
  2. Saldajam krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, rīvētu citrona miziņu, un saputo ar biezpienu.
  3. Sablendē aprikozes.
  4. Kārto traukā aprikožu masu, virsū liek biezpiena masu, rotā ar svaigām vai konservētām aprikozēm un riekstiem.

    Lai labi garšo!
    Kārto traukā aprikožu masu, virsū liek biezpiena masu, rotā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Māris Balodis 2017. gada 21. jūnijs 07:09
MAN PATĪK

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi