"Pirmo reizi nogaršojot šo izslavēto našķi, man likās, ka tā ir viena no treknākajām un saldākajām lietām, ko jebkad esmu baudījusi. Ko tādu, protams, neko daudz nav iespējams ieēst," – tā savus pirmos iespaidus par sociālos tīklus pārpludinājušo trendu – Dubaijas šokolādi – apraksta latviešu chocolatier, šefkonditore, grāmatas "16 226 grami cukura" autore Diāna Goba.
Abonentiem
Kur slēpjas Dubaijas šokolādes veiksmes formula?
Kādēļ Dubaijas šokolāde ir tik dārga? Ar ko tā ir tik īpaša, ka iekarojusi pasaules slavu? Kur to nopirkt Latvijā? Kā šo našķi pagatavot mājās un kas jāielāgo, izvēloties Dubaijas šokolādi, lai "neiegrābtos" nekvalitatīvā produktā? Lai viestu skaidrību Dubaijas šokolādes jautājumā, aicinājām Diānu uz sarunu.