Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas gabaliņu ar sezamu un rīsu nūdelēm

 Vistas filejas gabaliņu ar sezamu un rīsu nūdelēm

FOTO: Māris Balodis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • PAMATĒDIENI
  • 20 g taukvielu
  • 300 g vistas fileju
  • 30 g sojas mērces
  • 2 g rīvētas ingvera saknes
  • 15 g citrona sulas
  • 150 g rīsu nūdeļu
  • 6 g sezama sēkliņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež nelielās strēmelītēs.
  2. Mazā trauciņā sajauc kopā citrona sulu, sojas mērci, sezama eļļu un svaigi rīvētu ingvera sakni. Pārlejam pāri vistas gabaliņiem un būtu ļoti labi, ja atstātu uz vismaz stundu ledusskapī iemarinēties. Taču, ja galīgi nav laika, var cept uzreiz.
  3. Uz sakarsētas, nepiedegošas pannas liek virsū vistiņu ar visu marinādi, uz lielas uguns apcep, līdz šķidrums iztvaikojis. Nekādā gadījumā necep ilgi! Jo ilgāk vistas fileju cep, jo sausāka un negaršīgāka tā kļūst.
  4. Ar vārošu ūdeni aplej rīsu nūdeles, pamērcē 3 minūtes (vai vairāk, ja ražotājs tā noteicis) un nokāš.
  5. Sadala pa porcijām, virsū kārto filejas gabaliņus un pārkaisa ar sezama sēkliņām.

    Labu apetīti!
    Sadala pa porcijām, virsū kārto filejas gabaliņus un pārkais...

    FOTO: Māris Balodis

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas