Banānu mafini bez alergēniem

Paldies, par recepti Skrundas vidusskolas jauniešiem! Recepte tapusi Eiropas Parlamenta Informācijas biroja (EPIB) Latvijā projekta “Garšīgie likumi” ietvaros.

Sastāvdaļas

  • 2 lieli, samīcīti banāni
  • 1.5 glāze/s auzu miltu
  • 1/2 glāze/s cukura
  • 1/4 glāze/s eļļas
  • 2-3 tējk. apelsīnu sulas
  • 2 tējk. kakao pulvera
  • 1 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana

45 min.
  1. Sajauc miltus, cukuru, cepamo pulveri un kakao pulveri lielā bļodā.
  2. Lielā glāzē sajauc eļļu ar banāniem, šo maisījumu un apelsīnu sulu pievieno sausajām sastāvdaļām. Maisa, kamēr masa viendabīga.
  3. Masu iepilda formiņās un cep 180 grādu temperatūrā, apmēram, 20 - 30 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Masu iepilda formiņās un cep 180 grādu temperatūrā, apmēram,...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi