Pildīta bagete ar siera krēmu

Izgrebto maizi noteikti nemet ārā! Sagriez to kubiņos, apslaki ar eļļu un pievieno sasmalcinātu ķiploku. Maizes kubiņus izvieto blakus bagetei un cep vienlaicīgi, lai izveidojas grauzdiņi - noderēs salātiem!
Paldies, par recepti "Rimi Gardēdis" šefpavāram Normundam Baranovskim!

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 1 bagete
  • 180 g krēmsiera
  • 4 šķēle/s šķiņķa vai bekona
  • 4 saulē kaltēti tomāti
  • 1 liela ola
  • 1-2 daiviņa/s ķiploka

Pagatavošana

15 min.
  1. Izgreb bagetes mīkstumu, izgriežot virsējā garozā garenu iedobi.
  2. Sajauc sieru ar olu, pievieno sagrieztu šķiņķi un kaltētus tomātus.
  3. Masu pilda bagetē un cep 10 minūtes 180 grādos.

    Lai labi garšo!
    Masu pilda bagetē un cep 10 minūtes 180 grādos.

Lai labi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi