Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Grauzdētā brokastu bekona maize

FOTO: Depositphotos.com

Tik vien kā apgrauzdēt maizītes un apcept bekonu... Un veido pats savu labāko sviestmaizi! Kraukšķīgam, bekona bagātam rītam!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 2 šķēle/s tostermaizes
  • 50 g bekona
  • 4 šķēle/s tomāta
  • 2 salātlapas
  • Sviests maizīšu apsmērēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Apgrauzdē tostermaizes.
  2. Kamēr maize grauzdējas, kārtīgi apcep bekonu, lai tas paliek maliņās kraukšķīgs.

    Apgrauzdētās maizītes, kamēr siltas, no vienas puses apsmērē ar sviestu, lai tas pakūst un nedaudz ievelkas maizītē.
  3. Nomazgā salātlapas un tomātu. Tomātu sagriež šķēlēs, salātlapu saplēš izmeros, lai ietilpst uz maizītes.
  4. Kārto maizi - tostermaizes šķēle, salātlapas, tomāti, bekons un otra tostermaizes šķēle.
    Ja vēlās maizi sātīgāku un sulīgāku, var papildināt ar mērcēm pēc izvēles. Šādā formātā mazāk trekna.

    Lai labi garšo!
    Kārto maizi - tostermaizes šķēle, salātlapas, tomāti, bekons...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas