Sākums > Receptes > Uzkodas

Dip mērce ar jogurtu un karamelizētiem sarkanajiem sīpoliem

2017. gada 27. februāris
Foto: Receptes.lv
No esošajiem produktiem sanāk, apmēram, 250 ml mērces.

Paldies, par recepti "Rīgas Miesnieks"! :)
Pagatavošana
50 min
1. Nomizo un sakapā sīpolus. Uzkarsē pannā eļļu, pievieno sīpolus un nedaudz sāls un, pastāvīgi maisot, karsē vidējā temperatūras režīmā 10 - 15 minūtes, līdz sīpoli ir kļuvuši mīksti.
2. Pievieno medu, timiānu, etiķi un čili piparus (pēc izvēles) un turpina maisīt vēl dažas minūtes.
3. Ļauj pilnībā atdzist, tad iemaisa jogurtu un pievieno pēc garšas sāli un piparus.
4. Daļu sīpolu masas var uzlikt uz mērces, kas piešķirs tai vēl apetīti rosinošāku izskatu.

Lai labi garšo!
Uz augšu