No esošajiem produktiem sanāk, apmēram, 250 ml mērces.
Paldies, par recepti "Rīgas Miesnieks"! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
150mlgrieķu jogurta
2sarkanie sīpoli
1ēd. k.medus
1ēd. k.eļļas
1ēd. k.sarkanvīna etiķa
1/2tējk.žāvēta timiāna
1šķipsna/sčili piparu pārslu (pēc izvēles)
Jūras sāls pēc garšas
Melnie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
50 min.
Nomizo un sakapā sīpolus. Uzkarsē pannā eļļu, pievieno sīpolus un nedaudz sāls un, pastāvīgi maisot, karsē vidējā temperatūras režīmā 10 - 15 minūtes, līdz sīpoli ir kļuvuši mīksti.
Pievieno medu, timiānu, etiķi un čili piparus (pēc izvēles) un turpina maisīt vēl dažas minūtes.
Ļauj pilnībā atdzist, tad iemaisa jogurtu un pievieno pēc garšas sāli un piparus.
Daļu sīpolu masas var uzlikt uz mērces, kas piešķirs tai vēl apetīti rosinošāku izskatu.