Arī ikdienas maizīti var padarīt daudz baudāmāku, ja pievieno pareizās sastāvdaļas!
Paldies, par recepti "Rakvere" ekspertiem! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
4
porcijas
400g“Rakvere” cūkgaļas cepeša ar grauzdētiem sīpoliem
3sarkanie sīpoli
2saujas salātu maisījuma
1liela ciabata
1šķēlītēs sagriezts marinēts gurķis
1/2sarkanā čili
2ēd. k.vīna etiķa
1ēd. k.eļļas
1ēd. k.medus
1ēd. k.kapāta timiāna
Sāls
Pipari
Mērcei
3ēd. k.majonēzes
1ēd. k.graudaino sinepju
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Cep gaļu 180 grādos, apmēram, 20 minūtes.
Tikmēr sagriež sīpolu plānās šķēlītēs, attīra čili no sēklām un sagriež šķēlītēs arī to.
Sakarsē pannā eļļu, pievieno sīpolus un čili, apkaisa ar sāli un pipariem. Karsē vidējā temperatūrā, nepārtraukti maisot, apmēram 7 līdz 10 minūtes, līdz sīpoli ir mīksti. Pievieno medu un etiķi, karsē vēl pāris minūtes.
Pārgriež ciabatu gareniski uz pusēm un ieliek uz pāris minūtēm krāsnī sasildīties.
Uzsmērē uz abām maizes pusītēm mērci. Pēc tam uz apakšējās daļas uzliek salātus, sīpolu maisījumu un ar divu dakšiņu palīdzību saplucinātu un ar gaļas sulu samaisītu gaļu. Pa virsu liek gurķa šķēlītes un otru maizes pusīti.
Sagriez četrās daļās un sauc pie galda izsalkušos mājiniekus!