Sākums > Receptes > Brokastis

Sviestmaize ar plucinātu cūkgaļu un sarkanajiem sīpoliem

2017. gada 18. janvāris
Foto: Receptes.lv
Arī ikdienas maizīti var padarīt daudz baudāmāku, ja pievieno pareizās sastāvdaļas!

Paldies, par recepti "Rakvere" ekspertiem! :)
Pagatavošana
30 min
1. Cep gaļu 180 grādos, apmēram, 20 minūtes.
2. Tikmēr sagriež sīpolu plānās šķēlītēs, attīra čili no sēklām un sagriež šķēlītēs arī to.
3. Sakarsē pannā eļļu, pievieno sīpolus un čili, apkaisa ar sāli un pipariem. Karsē vidējā temperatūrā, nepārtraukti maisot, apmēram 7 līdz 10 minūtes, līdz sīpoli ir mīksti. Pievieno medu un etiķi, karsē vēl pāris minūtes.
4. Pārgriež ciabatu gareniski uz pusēm un ieliek uz pāris minūtēm krāsnī sasildīties.
5. Uzsmērē uz abām maizes pusītēm mērci. Pēc tam uz apakšējās daļas uzliek salātus, sīpolu maisījumu un ar divu dakšiņu palīdzību saplucinātu un ar gaļas sulu samaisītu gaļu. Pa virsu liek gurķa šķēlītes un otru maizes pusīti.

Sagriez četrās daļās un sauc pie galda izsalkušos mājiniekus!

Labu apetīti!
Uz augšu