Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Piektdienas draugu kūka

FOTO: Dr. Oetker Latvia

Kolekcijas: Fotoreceptes
Klāt ir piektdiena. Laiks iepriecināt sevi un draugus! Svētku tērpā, ar princesēm raksturīgo grāciju Jūsu pasākumu grezno viņa - lieliska, sapņaini garda putukrējuma kūka! Šo tikšanos atcerēsieties vēl ilgi....

Recepte tapusi sadarbībā ar Dr. Oetker Latvia
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

9
porcijas
  • 250 g miltu
  • 250 g cukura
  • 250 g mīksta sviesta
  • 200 ml piena
  • 4 olas
  • 2 apelsīni
  • 1 paciņa maisījuma putukrējuma pagatavošanai Cremilla "Dr. Oetker "
  • 1 ēd. k. cepamā pulvera Dr. Oetker
  • Pārtikas krāsa "Dr. Oetker"
  • Cukura dekori "Dr. Oetker"
  • Pildījumam
  • 200 g krēmsiera
  • 50 g sukāžu
  • 50 g pūdercukura
  • 1 paciņa vanilīna cukura "Dr. Oetker"
  • 1 apelsīns
  • -
  • 250 g miltu
  • 250 g cukura
  • 250 g mīksta sviesta
  • 200 ml piena
  • 4 olas
  • 2 apelsīni
  • 1 paciņa maisījuma putukrējuma pagatavošanai Cremilla "Dr. Oetker "
  • 1 ēd. k. cepamā pulvera Dr. Oetker
  • Pārtikas krāsa "Dr. Oetker"
  • Cukura dekori "Dr. Oetker"
  • Pildījumam
  • 200 g krēmsiera
  • 50 g sukāžu
  • 50 g pūdercukura
  • 1 paciņa vanilīna cukura "Dr. Oetker"
  • 1 apelsīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

135 min.
  1. Divas vienāda izmēra cepamās formas izklāj ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
    Divas vienāda izmēra cepamās formas izklāj ar cepamo papīru....

    FOTO: Dr. Oetker Latvia

  2. Apelsīnus nomizo, sagriež smalkāk un sablendē. Sukādes sasmalcina, ja ir tāda nepieciešamība.
  3. Sviestu uzputo ar cukuru un, turpinot putot, pa vienai pievieno olas.
    Sviestu uzputo ar cukuru un, turpinot putot, pa vienai pievi...

    FOTO: Dr. Oetker Latvia

  4. Iemaisa sasmalcinātus apelsīnus, miltus un cepamo pulveri.
    Iemaisa sasmalcinātus apelsīnus, miltus un cepamo pulveri.

    FOTO: Dr. Oetker Latvia

  5. Mīklu sadala starp divām formām un cep, apm., 35 min.
    Mīklu sadala starp divām formām un cep, apm., 35 min.

    FOTO: Dr. Oetker Latvia

  6. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Sagataves atdzesē uz restēm.
  7. Krēmsieru sajauc ar svaigi spiestu apelsīna sulu un rīvētu apelsīna miziņu. Pievieno vanilīna cukuru, pūdercukuru un kārtīgi samaisa. Sagatavi apsmērē ar krēmsieru, pārkaisa ar sukādēm un tad vēlreiz smērē sieru. Apsedz ar otru kūkas sagatavi un novieto ledusskapī uz 1 stundu.
     Krēmsieru sajauc ar svaigi spiestu apelsīna sulu un rīvētu...

    FOTO: Dr. Oetker Latvia

  8. Pagatavo putukrējumu. Cremilla maisījumu pagatavo atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un iekrāso sev tīkamā krāsā.
    Pagatavo putukrējumu. Cremilla maisījumu pagatavo atbilstoši...

    FOTO: Dr. Oetker Latvia

  9. Ar šo putukrējumu apsmērē kūku un novieto ledusskapī līdz pasniegšanai. Pirms pasniegšanas kūku izdekorē ar cukura dekoriem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas