Klāt ir piektdiena. Laiks iepriecināt sevi un draugus! Svētku tērpā, ar princesēm raksturīgo grāciju Jūsu pasākumu grezno viņa - lieliska, sapņaini garda putukrējuma kūka! Šo tikšanos atcerēsieties vēl ilgi....
Divas vienāda izmēra cepamās formas izklāj ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
FOTO: Dr. Oetker Latvia
Apelsīnus nomizo, sagriež smalkāk un sablendē. Sukādes sasmalcina, ja ir tāda nepieciešamība.
Sviestu uzputo ar cukuru un, turpinot putot, pa vienai pievieno olas.
FOTO: Dr. Oetker Latvia
Iemaisa sasmalcinātus apelsīnus, miltus un cepamo pulveri.
FOTO: Dr. Oetker Latvia
Mīklu sadala starp divām formām un cep, apm., 35 min.
FOTO: Dr. Oetker Latvia
Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Sagataves atdzesē uz restēm.
Krēmsieru sajauc ar svaigi spiestu apelsīna sulu un rīvētu apelsīna miziņu. Pievieno vanilīna cukuru, pūdercukuru un kārtīgi samaisa. Sagatavi apsmērē ar krēmsieru, pārkaisa ar sukādēm un tad vēlreiz smērē sieru. Apsedz ar otru kūkas sagatavi un novieto ledusskapī uz 1 stundu.
FOTO: Dr. Oetker Latvia
Pagatavo putukrējumu. Cremilla maisījumu pagatavo atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un iekrāso sev tīkamā krāsā.
FOTO: Dr. Oetker Latvia
Ar šo putukrējumu apsmērē kūku un novieto ledusskapī līdz pasniegšanai. Pirms pasniegšanas kūku izdekorē ar cukura dekoriem.