Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Brieža sirds karstie salāti

Brieža sirds karstie salāti

FOTO: Baiba Ezergaile

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Brieža sirds
  • 5 l lečo salātu
  • 2 ēd. k. 7 garšaugu mērces "Rundāle"
  • 4 ķiploka daiviņas
  • Sāls
  • Pipari
  • Kadiķogas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Liek vārīties brieža sirdi, apm., 2 stundas uz lēnas uguns, līdz mīksta - vārot pievieno piparus, kadiķogas un sāli.
  2. Izvārītu sirsniņu sagriež strēmelītēs, liek pannā, pievieno dārzeņu lečo 0.5 l (pašgatavots, piem., no kabača, tomāta, paprikas, sīpola, burkāna, eļļas), Rundāles mērci un piespiež ķiploka daiviņas.
    Izvārītu sirsniņu sagriež strēmelītēs, liek pannā, pievieno...

    FOTO: Baiba Ezergaile

  3. Sautē uz vidējas uguns. Garšai, ja vajadzīgs, pievieno piparus, sāli.
  4. Pasniedz ar rīsiem vai maizīti :)
    Pasniedz ar rīsiem vai maizīti :)

    FOTO: Baiba Ezergaile

  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas