Sākums > Receptes > Salāti

Brieža sirds karstie salāti

2016. gada 19. oktobris
Foto: Baiba Ezergaile
Pagatavošana
140 min
1. Liek vārīties brieža sirdi, apm., 2 stundas uz lēnas uguns, līdz mīksta - vārot pievieno piparus, kadiķogas un sāli.
2. Izvārītu sirsniņu sagriež strēmelītēs, liek pannā, pievieno dārzeņu lečo 0.5 l (pašgatavots, piem., no kabača, tomāta, paprikas, sīpola, burkāna, eļļas), Rundāles mērci un piespiež ķiploka daiviņas.
Foto: Baiba Ezergaile
3. Sautē uz vidējas uguns. Garšai, ja vajadzīgs, pievieno piparus, sāli.
4. Pasniedz ar rīsiem vai maizīti :)
Foto: Baiba Ezergaile
5. Labu apetīti!
Uz augšu