Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Brieža sirds karstie salāti

Brieža sirds karstie salāti

FOTO: Baiba Ezergaile

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Brieža sirds
  • 5 l lečo salātu
  • 2 ēd. k. 7 garšaugu mērces "Rundāle"
  • 4 ķiploka daiviņas
  • Sāls
  • Pipari
  • Kadiķogas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Liek vārīties brieža sirdi, apm., 2 stundas uz lēnas uguns, līdz mīksta - vārot pievieno piparus, kadiķogas un sāli.
  2. Izvārītu sirsniņu sagriež strēmelītēs, liek pannā, pievieno dārzeņu lečo 0.5 l (pašgatavots, piem., no kabača, tomāta, paprikas, sīpola, burkāna, eļļas), Rundāles mērci un piespiež ķiploka daiviņas.
    Izvārītu sirsniņu sagriež strēmelītēs, liek pannā, pievieno...

    FOTO: Baiba Ezergaile

  3. Sautē uz vidējas uguns. Garšai, ja vajadzīgs, pievieno piparus, sāli.
  4. Pasniedz ar rīsiem vai maizīti :)
    Pasniedz ar rīsiem vai maizīti :)

    FOTO: Baiba Ezergaile

  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kefīra kūka ar avenēm

Kefīra kūka ar avenēm

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas