Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Zaļo tomātu salāti

Zaļo tomātu salāti

FOTO: A.J.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 vidēja lieluma sīpoli
  • 600 g burkānu
  • 600 g zaļo tomātu
  • 600 g sarkanās paprikas
  • 100 ml eļļas
  • 100 ml etiķa 9%
  • 2 tējk. cukura
  • 1.5 - 1,5 ēd. k. sāls
  • Melnie maltie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Papriku sagriež salmiņos. Tomātus giež kubiņos. Sīpolus ripiņās vai pusripiņās. Burkānus rīvē uz rupjās rīves.
  2. Visu liek katliņā. Klāt ber visas garšvielas un pielej eļļu.
  3. Sautē uz lēnas uguns līdz visi dārzeņi ir mīksti.
  4. Pašās beigās pieleja etiķi un visu kārtīgi samaisa.
  5. Salātus liek iepriekš sterelizētās burkās un taisa ciet ar vākiem.
  6. Apgāž otrādi un atstāj atdzesēties vēsā vietā.
  7. Kad ir atdzisis kārtojam visu pagrabā līdz ziemai.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas