Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Latgaļu salāti

Latgaļu salāti

FOTO: A.J.

Salātiem jāļauj 24 h ievilkties
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg gurķu
  • 1 kg sīpolu
  • 20 g sāls
  • 15 g cukura
  • 300 g diļļu
  • Koriandra sēklas
  • 200 ml etiķa 9%
  • 200 ml olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gurķus un sīpolus sagriež ripiņās. Liek lielā bļodā. Klāt liek sakapātas dilles. Pieber visas garšvielas. Pielej eļļu un etiķi, visu kārtīgi maisa. (ja liekas marināde pa vāju pielej vēl etiķi un pieber garšvielas)
  2. Atstāj uz 24 stundām istabas temperatūrā ievilkties.
  3. Salātus pārliek katliņā un vāra līdz gurķi maina krāsu.
  4. Salātus liek iepriekš sterelizētās burkās un virsū liek vākus.
  5. Burkas gāž otrādi un liek vēsākā vietā atdzist.
  6. Atdzesētus kārtoj pagrabā līdz ziemai.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas