1. Uzliek bekonu un liellopu gaļas kotletes uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru, un liek cepties 200 grādu karstā cepeškrāsnī. Cep aptuveni 5 minūtes, līdz bekons ir kļuvis patīkami kraukšķīgs un kotletes čurkst.
2. Pēc tam apgriež tos otrādi un uzliek uz kotletēm siera šķēles. Atstāj cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm.
3. Tajā pašā laikā uz pannas izcep olas un nedaudz sasilda maizes pusītes.
4. Uz katras maizes apakšējās pusītes uzsmērē 1 ē. k. kečupa, uzliek virsū rukolu, kotleti, gurķa, tomāta un bekona šķēlītes, kā arī olu.
5. Apziež ar ēdamkaroti kečupa arī augšējo maizītes pusīti un uzliec uz olas.