4liellopa gaļas kotletes (piemēram, “Rakvere” liellopa burgerkotletes amerikāņu gaumē)
4olas
8šķēlītes bekona (piemēram, “Rakvere” auksti kūpināta bekona amerikāņu gaumē)
8šķēlītes siera
4saujas rukolas
Tomātu šķēlītes
Gurķu šķēlītes
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Uzliek bekonu un liellopu gaļas kotletes uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru, un liek cepties 200 grādu karstā cepeškrāsnī. Cep aptuveni 5 minūtes, līdz bekons ir kļuvis patīkami kraukšķīgs un kotletes čurkst.
Pēc tam apgriež tos otrādi un uzliek uz kotletēm siera šķēles. Atstāj cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm.
Tajā pašā laikā uz pannas izcep olas un nedaudz sasilda maizes pusītes.
Uz katras maizes apakšējās pusītes uzsmērē 1 ē. k. kečupa, uzliek virsū rukolu, kotleti, gurķa, tomāta un bekona šķēlītes, kā arī olu.
Apziež ar ēdamkaroti kečupa arī augšējo maizītes pusīti un uzliec uz olas.