Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
A
Ance Pintāne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nekā sarežģīta - viena ēdamkarote esences atbilst 7–9 ēdamkarotēm etiķa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
susurs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte laba, vienīgi , ja ir krājumi ar etiķa esenci.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Egons
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mierā, mierā.. 20 gadus atpakaļ šī recepte būtu uz urrā! Aicītis iespējams no zonas atmeties, lai padalās ar citām receptēm..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
adžika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
21.Gadsimtā 7 ēd. k. etiķa esences........domāju,ka tālak nav vērts lasīt par to brinumaino recepti!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Koks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Principā piekrītu par to etiķi... Bet ir cilvēki kam garšo labāk šāda marināde. Pats tomēr esmu piekritējs sausajai marinādei vai Santamaria šķidrā, kas ir paciņās + daudz sīpola un iet uz urrā :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vilnis Salzemnieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gaļas marinēšana ar etiķi aizsākās padomijas obšepitā lai ''nogrūstu'' nekvalitatīvu un bieži vien iebojātu un sasmakušu produktus. Ja tev ir kvalitatatīva,svaiga gaļa ieteiktu krietni padomāt pirms bojāt to ar etiķi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes