1. Sagriež cūkgaļu šķēlītēs, ne pārāk biezās, ne plānās.
2. Katru gaļas gabaliņu apkaisa ar sāli un pipariem, sirsnīgi izklapē ar gaļas āmuriņu tā, lai šķēlītes ir plānas. Pēc izklapēšanas, ja šķiet, ka nepieciešamas vēl garšvielas - uzkaisa.
3. Ja ir laiks, atstāj gaļu atpūsties un savilkties ar garšvielām.
4. Vienā traukā sakuļ olu. Citā šķīvī iekaisa miltus.
5. Ņem gaļas gabalu - apvārta miltos (liekos nokratot), izmērcē olā (lieko notecinot) un atkal apvārta miltos, bet tā, lai nav apkārt lieli kunkuļi.
6. Cep tiešām labi sakarsētā pannā, jo citādāk pastāv iespēja, ka panējums paliks pie pannas.
7. Cep kopumā ~ 10-15 min. Ja rodas šaubas par gaļas gatavību - iegriež biezākajā karbonādes gabalā, ja gaļa nav sarkana, tad viss kārtībā.
8. * Ja nepatīk ķēpa ar miltiem un olu atsevišķi, tos var sajaukt kopā, izveidojot pabiezu masu, kurā mērcē gaļas gabalus. Šeit var arī pievienot garšvielas.
9. * Lai karbonādes gabali neapliptu ar apdegušiem miltiem un olām no iepriekš ceptajām karbonādēm - pirms liek jaunu porciju uz pannas, izslauka to ar papīra dvielīti.
10. * Gaļas gabaliņi jāizklapē pietiekami plāni, lai novērstu gaļas neizcepšanos, kamēr panējums būs jau apdedzis.