Gurķi un redīsus sagriež smalkos salmiņos.
Sakapā olas.
Smalki sagriež dilles un lokus.
Visu liek katliņā, pievieno marinētās bietes.
Pievieno krējumu, sinepes, sāli, piparus, šķipsnu cukura, visu samaisa.
Pievieno kefīru, visu samaisa. Pirms ēšanas, liek ledusskapī atdzesēties.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
1 burciņa (750 ml) marinētu bieš
1.5 l kefīra
1 lielais gurķis
300 g redīsu
4 vārītas olas
2 ēd. k. skābā krējuma
Bunte lociņu
Bunte diļļu
2 tējk. sinepju
Sāls
Cukurs
Pipari
-->
Pagatavošana
30 min.30 min.
Gurķi un redīsus sagriež smalkos salmiņos.
Sakapā olas.
Smalki sagriež dilles un lokus.
Visu liek katliņā, pievieno marinētās bietes.
Pievieno krējumu, sinepes, sāli, piparus, šķipsnu cukura, visu samaisa.
Pievieno kefīru, visu samaisa. Pirms ēšanas, liek ledusskapī atdzesēties.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri