Sākums > Receptes > Salāti

Dārzeņu salāti ar krējumu

2016. gada 27. maijs
Foto: Zane Bloka
Pagatavošana
15 min
1. Visus nepieciešamos dārzeņus nomazgā un nosusina.
Foto: Zane Bloka
2. Nomizo un sagriež gurķus. Ieber bļodā, kurā jauks salātus.
Foto: Zane Bloka
3. Sagriež redīsus. Ja redīsi liekas sīvi - tos arī nomizo. Pievieno pārējām sastāvdaļām.
Foto: Zane Bloka
4. Sagriež salātlapas. Pareizāk būtu tās saplūkāt ar rokām... Pievieno pārējām sastāvdaļām.
Foto: Zane Bloka
5. Sagriež tomātus. Pievieno pārējām sastāvdaļām.
Foto: Zane Bloka
6. Sagriež lociņus. Pievieno pārējām sastāvdaļām.
Foto: Zane Bloka
7. Pievieno sāli un krējumu.
Foto: Zane Bloka
8. Pielej kefīru. Kefīrs nav obligāts šeit, domāts tiem, kam patīk, ka salāti šādi nedaudz šķidrāki. Kārtīgi samaisa. Nobauda, ja nepieciešams pievieno vēl sāli. Ja gadījies pārsālīt - pievieno krējumu vai kefīru.
Foto: Zane Bloka
9. Ēd vienus pašus vai kopā ar kādu gaļas ēdienu.
Foto: Zane Bloka
10. Labu apetīti!
Uz augšu