Kalmāru riņķīši ar kariju

Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti! :)

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa kalmāru riņķīšu
  • 1 glāze ūdens
  • 1 ola
  • 2 glāzes miltu
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls
  • Pipari
  • Karijs
  • Soda
  • Kartupeļu ciete
  • Dārzeņi, lapas- dekorēsanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc 2 glāzes miltu un 1 glāzi ūdens, pieliek olu, kariju, sāli, piparus, sodu, cieti, visu samaisa.
  2. Kalmārus ieliek ledus ūdenī, tad nosusina un mazliet apber ar miltiem, lai noņemtu mitrumu.
  3. Kalmārus liek mīklā. Uzkarsē eļļu pannā.
  4. Cep kalmārus aptuveni 2 min., tad nosusina papīra dvielī.
  5. Dekorē/
    Dekorē/
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi