Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kalmāru riņķīši ar kariju

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa kalmāru riņķīšu
  • 1 glāze ūdens
  • 1 ola
  • 2 glāzes miltu
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls
  • Pipari
  • Karijs
  • Soda
  • Kartupeļu ciete
  • Dārzeņi, lapas- dekorēsanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc 2 glāzes miltu un 1 glāzi ūdens, pieliek olu, kariju, sāli, piparus, sodu, cieti, visu samaisa.
  2. Kalmārus ieliek ledus ūdenī, tad nosusina un mazliet apber ar miltiem, lai noņemtu mitrumu.
  3. Kalmārus liek mīklā. Uzkarsē eļļu pannā.
  4. Cep kalmārus aptuveni 2 min., tad nosusina papīra dvielī.
  5. Dekorē/
    Dekorē/

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas