Fish&chips ar čedara siera un sīpolu katliņčipsiem

4 1
Paldies, par recepti "Ādažu čipsiem"! :)

Sastāvdaļas

  • Mencas vai kādas citas baltās zivs fileja, bez asakām
  • 1 sakulta ola
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
  • Čedara siera un sīpolu katliņčipsi, sadrumstaloti smalkos gabaliņos

Pagatavošana

20 min.
  1. Fileju sagriež gabaliņos.
  2. Katliņā uz lēnas uguns uzkarsē pus katliņu eļļas.
  3. Katru filejas gabaliņu apviļā miltos, tad olā, tad čipsos un liek cepties eļļā.
  4. Kad gatavs, pasniedz ar katliņčipsiem un iemīļoto mērci.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas