Fish&chips ar čedara siera un sīpolu katliņčipsiem

Paldies, par recepti "Ādažu čipsiem"! :)

Sastāvdaļas

  • Mencas vai kādas citas baltās zivs fileja, bez asakām
  • 1 sakulta ola
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
  • Čedara siera un sīpolu katliņčipsi, sadrumstaloti smalkos gabaliņos

Pagatavošana

20 min.
  1. Fileju sagriež gabaliņos.
  2. Katliņā uz lēnas uguns uzkarsē pus katliņu eļļas.
  3. Katru filejas gabaliņu apviļā miltos, tad olā, tad čipsos un liek cepties eļļā.
  4. Kad gatavs, pasniedz ar katliņčipsiem un iemīļoto mērci.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi