-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Fish&chips ar čedara siera un sīpolu katliņčipsiem
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Paldies, par recepti "Ādažu čipsiem"! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Mencas vai kādas citas baltās zivs fileja, bez asakām
-
1 sakulta ola
-
Milti
-
Sāls
-
Pipari
-
Eļļa
-
Čedara siera un sīpolu katliņčipsi, sadrumstaloti smalkos gabaliņos
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Fileju sagriež gabaliņos.
-
Katliņā uz lēnas uguns uzkarsē pus katliņu eļļas.
-
Katru filejas gabaliņu apviļā miltos, tad olā, tad čipsos un liek cepties eļļā.
-
Kad gatavs, pasniedz ar katliņčipsiem un iemīļoto mērci.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs