Biešu salāti ar vājpiena biezpiena bumbām, kvinoju un jogurta mērci

Recepti sastādīja: šefpavārs Ēriks Dreibants sadarbībā ar “Borjomi”

Sastāvdaļas

  • 2 vārītas bietes
  • 1 paciņa biezpiena
  • 2 ēd. k. vārītas kvinojas
  • Zirņu dīgsti - neliela buntīte
  • Mērcei:
  • 4 ēd. k. grieķu jogurta
  • 1 tējk. sakapātas piparmētras
  • 1 tējk. citrona sulas

Pagatavošana

30 min.
  1. Novāra kvinoju.
  2. No biezpiena saveļ bumbas nedaudz pievienojot grieķu jogurtu.
  3. Bietes sagriež daiviņās.
  4. Nomazgā zirņu dīgstus.
  5. Mērces pagatavošanai visas mērces sastāvdaļas liek bļodiņā un rūpīgi samaisa.
  6. Visas salātu sastāvdaļas kārto uz šķīvja, papildina ar mērci.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi