Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Olu kultenis ar cīsiņiem un zaļumiem

Olu kultenis ar cīsiņiem un zaļumiem

FOTO: Mantis Flow

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 6 olas
  • 8 cīsiņi
  • 6 loki loki
  • 1/2 buntīte diļļu
  • 100 ml piena
  • 2 ēd. k. kviešu miltu
  • 1/2 tējk. dzeramās sodas
  • 1 tējk. sviesta
  • 1/4 tējk. maltu melno piparu
  • 1/4 tējk. jūras sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagatavošana.
  2. Sakapā lokus un dilles.
  3. Sagriež cīsiņus mums tīkamos gabalos. Manā piemēra tie bija griezti uz pusēm vertikāli, tad atkal vertikāli un viss beidzot horizontāli.
  4. Sasit olas traukā, kurā pievieno 1/4 tējk. dzeramās sodas, 2 tējk. miltu, sāli un piparus pēc ieskatījuma, neaizmirst arī par sviestu un viss beidzot sāk olas kult. Dara to lēnām, pamazām pievienojot saturam pienu. Turpina kult, līdz izzuduši visi kunkuļi.
  5. Gatavošanas process.
  6. Uzkārsē pannu un apcep no vienas puses mūsu izvēlētos cīsiņus. Kad viena puse ir apcepusies, apgriež tos otrādāk.
  7. Uzlej virsū sakulto olas saturu un ļauj cepties uz vidējas uguns apmēram 3 minūtes.
  8. Apmet omleti otrādāk (ja nesanāk, var vienkārši apmaisīt) un apkaisa ar izvēlētajiem zaļumiem.
  9. Uzgaida 2 minūtes un pasniedz mūsu omleti ar sviestmaizēm un pienu.

    Labu apetīti!
    Uzgaida 2 minūtes un pasniedz mūsu omleti ar sviestmaizēm un...

    FOTO: Mantis Flow

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša Wok

Laša Wok

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas