O, 8.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Deserti
> Apelsīnu marmelādes konfektes
Apelsīnu marmelādes konfektes
Aniii7
2016. gada 10. februāris
Foto: Aniii7
Burvīgas konfektes pašu gatavotas. Lai labi garšo :))
Pagatavošana
30 min
1.
Uzbriedina 20 g želatīna nelielā ūdens daudzumā.
2.
Izkausē šokolādi ūdens peldē.
3.
Pilda šokolādi formiņās un liek saldētavā sastingt.
4.
Izspiež no apelsīniem sulu, liek vārīties, pievieno 3 ēd. k. cukura, vāra. Ņem nost no uguns un atdzesē.
5.
Izkausē želatīnu mikroviļnu krāsnī 30 sek. 700 W.
6.
Želatīnam pievieno mazliet apelsīnu sulas, izmaisa, pievieno pārējai apelsīnu sulai.
7.
Pilda formiņās, atstāj 1 mm no augšas, lai būtu kur uzlikt šokolādi, tad liek saldētavā sastingt.
8.
Ar izkausētu šokolādi noklāj konfektes pamatni, nolīdzina. Konfektes liek saldētavā.
9.
Kad sacietējušas, izņem no formiņām. Konfektes gatavas!
10.
Lai labi garšo! :)
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti