1. Uzbriedina 20 g želatīna nelielā ūdens daudzumā.
2. Izkausē šokolādi ūdens peldē.
3. Pilda šokolādi formiņās un liek saldētavā sastingt.
4. Izspiež no apelsīniem sulu, liek vārīties, pievieno 3 ēd. k. cukura, vāra. Ņem nost no uguns un atdzesē.
5. Izkausē želatīnu mikroviļnu krāsnī 30 sek. 700 W.
6. Želatīnam pievieno mazliet apelsīnu sulas, izmaisa, pievieno pārējai apelsīnu sulai.
7. Pilda formiņās, atstāj 1 mm no augšas, lai būtu kur uzlikt šokolādi, tad liek saldētavā sastingt.
8. Ar izkausētu šokolādi noklāj konfektes pamatni, nolīdzina. Konfektes liek saldētavā.
9. Kad sacietējušas, izņem no formiņām. Konfektes gatavas!