Sākums > Receptes > Deserti

Šokolādes sirsniņas ar pildījumu

2016. gada 10. februāris
Foto: Aniii7
Lielisks deserts romantiskam vakaram :)
Pagatavošana
30 min
1. Uzbriedina želatīnu, pievienojot tam mazliet ūdens.
2. Izkausē šokolādi karstā ūdens peldē.
3. Pilda izkausēto šokolādi sirsniņu silikona formiņās. Liek ledusskapī sastingt.
4. Gatavo putukrējumu - 300 ml saldajam krējumam pievieno 3 ēd. k. cukura un vaniļas ekstraktu, saputo.
5. Sablenderē zemenes.
6. Izkausē želatīnu mikroviļnu krāsnī - 20 sek. 700 W.
7. Želatīnam pievieno 1 ēd. k. putukrējuma, izmaisa, tad pievieno atlikušajam putukrējumam, kārtīgi izmaisa.
8. 1. kārta - ņem šokolādes formiņas, pa vienai ēd. k. pilda formiņās.
9. 2. kārta - sajauc putukrējumu ar sablenderētajām zemenēm, pilda formiņās.
10. 3. kārta - no atlikušajām sablenderētajām zemenēm veido sirsiņas.
11. Dekorē ar izgrieztām zemeņu sirsniņām.

Lai labi garšo!
Uz augšu