Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Gaisīgās aveņu kūciņas

2016. gada 21. janvāris
Foto: Aniii7
Maskarpones kūciņas - gaisīgas, vieglas un tik labi garšo ar tasi kafijas mmm. Vaniļas debesis :)
Pagatavošana
30 min
1. Uzbriedina 15 g želatīna nelielā ūdens daudzumā.
2. Maskarpones sieram pievieno vaniļas ekstraktu, 3 ēd. k. cukura un avenes, visu sablenderē.
3. 300 ml saldajam krējumam pievieno vaniļas ekstraktu, 4 ēd. k. cukura, samaisa un saputo.
4. Pusi putukrējuma pievieno maskarpones masai, saputo.
5. Želatīnu izkausē mikroviļņu krāsnī 20 sek. 700 W.
6. Želatīna traukā pievieno mazliet maskarpones masas, izmaisa, tad pievieno visai maskarpones masai, rūpīgi izmaisa.
7. Pilda silikona formiņās.
8. Atlikušo putukrējumu sadala divās daļās. Pievieno krāsvielas. Saputo.
9. Pilda konditorejas maisiņos un dekorē maskarpones masu.
10. Liek ledusskapī uz nakti.
11. Lai labi garšo!
Uz augšu