Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Brokoļu un kuskusa pankūkas

2016. gada 13. janvāris
Foto: TeddyWife
Pagatavošana
25 min
1. Vāra brokoļus, kuskusu.
2. Kuskusu liku uz aci, tā lai mazā katliņa dibens nosegts. Beigās vārīts kuskuss sanāca apmēram pusotra sauja.
Foto: TeddyWife
3. Atdzesē kuskusu, brokoļus.
4. Atsevišķā bļodā ber kuskusu. Uz dēlīša vai uz šķīvja ar dakšīņu saspaida brokuļus (lai nebūtu lielu gabalu). Ber pie kuskusa.
5. Pievieno arī 1 svaigu olu, samaisa.
Foto: TeddyWife
6. Pievieno rīvētu sieru, samaisa.
7. Sāli neliku, jo siers deva pietiekamu sāļumu. Bet, ja nepieciešams sāls, pievienojiet tagad.
Foto: TeddyWife
8. Uzkarsē pannu, pievieno eļļu. Var pievienot arī piciņu sviesta. Veido mazas pankūciņas (jo mazākas, jo vieglāk būs apgriezt, neizjuks).
Foto: TeddyWife
9. Cep, apmēram, 1 - 2 min. no katras puses , lai apbrūninās kuskuss, siers izkūst un paliek kraukšķīgs.
Foto: TeddyWife
10. Pasniedz ar skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu.
11. Garšo gan lieliem, gan maziem ēdājiem!
12. Sastāvdaļu daudzumu var variēt - var pievienot vairāk brokoļu, vairāk siera, ja tas patīk. Var pirms likšanas pannā apviļāt rīvmaizē, lai labāk turās kopā.
13. Labu apetīti!
Uz augšu