1. Kausē sviestu verdoša ūdens peldē.

Foto: Rihards Bergs
2. Cepumus blenderē smalki, smalki.

Foto: Rihards Bergs
3. Izkausēto sviestu sajauc ar blenderētiem cepumiem.

Foto: Rihards Bergs
4. Iegūto masu izklāj veidnē un cep 200 grādos apmēram 10 minūtes.

Foto: Rihards Bergs
5. Taisa putukrējumu no saldā krējuma un pievieno cukuru. Pievieno rīvētu citrona un laima miziņu un sulu.

Foto: Rihards Bergs
6. Pievieno maskarpone sieru un visu samiksē.

Foto: Rihards Bergs
7. Izklāj visu masu veidnē.

Foto: Rihards Bergs
8. Kūku pārklāj ar persikiem. Var arī ar citiem augļiem, ogām.

Foto: Rihards Bergs
9. Liek ledusskapī uz kādu laiku, lai savelkas garša un nedaudz sastingst.

Foto: Rihards Bergs