Siera kūka ar persikiem

Sastāvdaļas

10 porcijas
  • Cepumi
  • 200 g sviesta
  • Laims
  • Citrons
  • Maskarpone siers
  • 200 ml saldā krējuma
  • Konservēti persiki
  • Cukurs

Pagatavošana

40 min.
  1. Kausē sviestu verdoša ūdens peldē.
    Kausē sviestu verdoša ūdens peldē.
  2. Cepumus blenderē smalki, smalki.
    Cepumus blenderē smalki, smalki.
  3. Izkausēto sviestu sajauc ar blenderētiem cepumiem.
    Izkausēto sviestu sajauc ar blenderētiem cepumiem.
  4. Iegūto masu izklāj veidnē un cep 200 grādos apmēram 10 minūtes.
    Iegūto masu izklāj veidnē un cep 200 grādos apmēram 10 minūt...
  5. Taisa putukrējumu no saldā krējuma un pievieno cukuru. Pievieno rīvētu citrona un laima miziņu un sulu.
    Taisa putukrējumu no saldā krējuma un pievieno cukuru. Pievi...
  6. Pievieno maskarpone sieru un visu samiksē.
    Pievieno maskarpone sieru un visu samiksē.
  7. Izklāj visu masu veidnē.
    Izklāj visu masu veidnē.
  8. Kūku pārklāj ar persikiem. Var arī ar citiem augļiem, ogām.
    Kūku pārklāj ar persikiem. Var arī ar citiem augļiem, ogām.
  9. Liek ledusskapī uz kādu laiku, lai savelkas garša un nedaudz sastingst.
    Liek ledusskapī uz kādu laiku, lai savelkas garša un nedaudz...
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ance 2016. gada 17. aprīlis 15:08
Cik paciņu/gramu cepumu vajag???
Inguna 2016. gada 19. marts 21:14
Veiksmi,garda kūka!Jāizcep arī man.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi