Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar persikiem, sieru un riekstiem

Vistas fileja ar persikiem, sieru un riekstiem

FOTO: Grieta Mfondouma

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 3 vistas filejas
  • 20 g vistas garšvielu (SantaMaria)
  • 4 konservētu persiku pusītes
  • 60 g siera
  • 40 g majonēzes
  • 30 g zemesriekstu
  • 15 g mandeļu skaidiņu
  • 1 zariņš rozmarīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Vistas fileju, garākajā malā iegriež tā, lai otra mala nav pārgriezta-sanāk kā atvērtā veidādivas pusītes.
  2. Fileju apsmerē ar garsvielu no visām pušēm, lai vieglāk smerējas saslapina rokas ar ūdeni.
  3. Persikus sagriež daiviņās un vēdekļa veidā saliek iekšā uz apakšējās vistas filejas pusītes.
  4. Sieru sarīvē uz rupjās rīves un uzkaisa uz persikiem, sulīgumam iesmērē majonēzi pāri sieram.
  5. Uz pannas apgrauzdē zemesriekstus - atdzesē un sasmalcina. Tad smalcinātus riekstus uzber uz persikiem ar sieru.
  6. Taisa ciet fileju, vienkārši pārklāj pāri otru pusi filejas.
  7. Liek uz cepešpannas un pildītas filejas virsu pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.
  8. Cep 180C aptuveni 25 min.
  9. Dekorē ar rozmarīna lapiņām - liekot starp persiku daiviņām.
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rūjas salāti

Rūjas salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas