Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Strūdele ar jēra gaļu un saulē kaltētiem tomātiem

2015. gada 7. decembris
Foto: Santa Maria
Pagatavošana
50 min
1. Uz pannas apcep sēnes, sīpolus un jēra malto gaļu.
2. Apkaisa ar sāls un piparu maisījumu, samaisa un noliek atdzist uz 10 minūtēm.
3. Pievieno pārējās pildījuma sastāvdaļas.
4. Uz cepamā papīra liek filo mīklas loksni, pārsmērē ar eļļu, tad atkal mīklas kārtu un pārsmērē ar eļļu. Kopā jābūt 6 mīklas kārtām.
5. Uzliek pildījumu uz mīklas, satin ovālā ruletē, kuru novieto ar savienojuma vietu uz leju, un cep cepeškrāsnī 25 minūtes 220°C temperatūrā, līdz strūdele kļūst zeltaini brūna. Strūdeli sagriež šķēlēs un pasniedz siltu.

Labu apetīti!
Uz augšu