Santa Maria akmens sāls un melno piparu maisījums, dzirnaviņās
150ml Santa Maria Spicy World saulē kaltētu tomātu
100gmelno olīvu, sasmalcinātu
1ēd. k.olīveļļas
1tējk. Santa Maria rozmarīna
1tējk.Santa Maria bazilika
1/2tējk.Santa Maria garšvielu maisījuma Čili eksplozija dzirnaviņās
200gkazas siera
100gmocarellas siera, sasmalcināta
5ēd. k.olīveļļas
Filo plānās mīklas (gatavas, sasaldētas)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
50 min.
Uz pannas apcep sēnes, sīpolus un jēra malto gaļu.
Apkaisa ar sāls un piparu maisījumu, samaisa un noliek atdzist uz 10 minūtēm.
Pievieno pārējās pildījuma sastāvdaļas.
Uz cepamā papīra liek filo mīklas loksni, pārsmērē ar eļļu, tad atkal mīklas kārtu un pārsmērē ar eļļu. Kopā jābūt 6 mīklas kārtām.
Uzliek pildījumu uz mīklas, satin ovālā ruletē, kuru novieto ar savienojuma vietu uz leju, un cep cepeškrāsnī 25 minūtes 220°C temperatūrā, līdz strūdele kļūst zeltaini brūna. Strūdeli sagriež šķēlēs un pasniedz siltu.