Saldie ezīši

2015. gada 6. decembris
Foto: DACE RUDZUSĪKA
No manas bērnības saldā kartupeļa tapa mūsdienīgie "ezīši".
Pagatavošana
60 min
1. Cepumus sablenderē.
2. Sviestu izkausē ūdens peldē.
3. Pievieno sablenderētiem cepumiem sviestu izkausēto, samaisa.
4. Pievieno iebiezināto pienu, kakao un konjaku. Visu samaisa. Veidojas plastalīnveidīga massa.
5. Veido mazus "ezīšus". Degungalā liek rozīni šokolādē. "Ezīšus" liek 60 min. lepusskapī.
6. Dekorēšanai: Saldajam krējumam pievieno klāt skābo krējumu, cukuru un vanelīncukuru un visu putoj līdz veidojas tvirtas putas. Dekorē "ezīša adatas", actiņas veido no izkausētās šokolādes.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu