Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar krēmīgajiem salātiem

Vistas fileja ar krēmīgajiem salātiem

FOTO: Santa Maria

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Vistai:
  • 4 vistas filejas
  • 4 tējk. Santa Maria Vista un steiks garšvielu maisījuma dzirnaviņās
  • 2 ēd. k. sviesta vai eļļas cepšanai
  • Krēmīgie salāti:
  • 250 g svaigu, mazos gabaliņos sagrieztu sparģeļu
  • ½ pusaplīšos sagriezta gurķa
  • 65 g salātlapu
  • 2 lieli pētersīļi
  • 200 g zaļo zirnīšu
  • 100 g grauzdētu ķirbja sēklu 
  • 100 ml saldā krējuma 
  • 1 sarīvēta citrona miziņas
  • 2 ēd. k. citronu sulas
  • 1 tējk. Santa Maria Tellicherry melno graudu piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež šķēlēs, apber ar garšvielu maisījumu un apcep eļļā.
  2. Izsautē sparģeļus, liek bļodā un pievieno pārējos dārzeņus un ķirbja sēklas.
  3. Salātu mērcei sajauc saldo krējumu, citronu sulu un rīvēto mizu, visu samaisa un pievieno salātlapām.
  4. Pievieno Tellicherry piparus un pasniedz ar cepto vistas fileju.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA