Saldā vegānkūka

Sastāvdaļas

12
porcijas
  • 800 g turku zirņu
  • 200 g mīkstā daļa no kokosriekstu piena
  • 200 g zemesriekstu
  • 200 g dateles bez kauliņiem
  • 100 g ķiršu
  • 150 g zemesriekstu sviesta
  • 5 banāni (mīksti)
  • 200 g šokolādes pudiņa

Pagatavošana

20 min.
  1. Zemesriekstus apgrauzdē, dateles pārlej ar karstu ūdeni un atstāj uz 10 minūtēm.
    Zemesriekstus apgrauzdē, dateles pārlej ar karstu ūdeni un a...
  2. Turku zirņus sablendē, pievieno zemesriekstu sviestu, mīkstumu no kokosriekstu piena, vēlreiz sablendē. Atsevišķā bļodā samīca banānus, kur pēc tam pievieno turku zirņu masu.
  3. Zemesriekstus sablendē, bet ne pulverī. Pievieno dateles, vēlreiz sablendē.
  4. Formā kā pamatni kārto zemesriekstu/dateļu masu, tai virsū turku zirņu/banānu masu, bet pa virsu uzlej pudiņu un rotā ar ķiršiem. Var izmantot citas ogas, bet kūka sanāk ļoti salda un ķirši ir labs kontrasts.
  5. Liek ledusskapī atdzesēties uz 3 stundām.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi