Kabaču, siera mafini

2015. gada 11. novembris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
40 min
1. Ja kabacis jauns ar mīkstu mizu, mazām sēkliņām, tad vien nomazgā. Ja liels, ciets, nomizo. Attīrītam jābūt 250 g.
2. Sagriež, liek kopā ar eļļu, sāli un sablenderē viendabīgā masā.
3. Iemaisa garsvielas, sarīvētu sieru, cepamo pulveri un miltus.
4. Liek formiņās, vidū iespiež olīvu.
Foto: Nataša Rogova
5. Cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 grādiem ap 25 minūtēm.
Foto: Nataša Rogova
6. Der gan kā uzkoda, gan arī maizes vietā pie zupas vai putras.
Foto: Nataša Rogova
7. Lai labi garšo!
Uz augšu