Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kabaču, siera mafini

Kabaču, siera mafini

FOTO: Nataša Rogova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g kabača
  • 200 g miltu
  • 60 g siera
  • 80 ml eļļas
  • 1 /2 tējk. sāls
  • Garsvielas itāļu ēdieniem
  • Olīvas
  • 1.5 tējk. cepamā pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ja kabacis jauns ar mīkstu mizu, mazām sēkliņām, tad vien nomazgā. Ja liels, ciets, nomizo. Attīrītam jābūt 250 g.
  2. Sagriež, liek kopā ar eļļu, sāli un sablenderē viendabīgā masā.
  3. Iemaisa garsvielas, sarīvētu sieru, cepamo pulveri un miltus.
  4. Liek formiņās, vidū iespiež olīvu.
    Liek formiņās, vidū iespiež olīvu.

    FOTO: Nataša Rogova

  5. Cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 grādiem ap 25 minūtēm.
    Cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 grādiem ap 25 minū...

    FOTO: Nataša Rogova

  6. Der gan kā uzkoda, gan arī maizes vietā pie zupas vai putras.
    Der gan kā uzkoda, gan arī maizes vietā pie zupas vai putras...

    FOTO: Nataša Rogova

  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA