Kabaču, siera mafini

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 250 g kabača
  • 200 g miltu
  • 60 g siera
  • 80 ml eļļas
  • 1 /2 tējk. sāls
  • Garsvielas itāļu ēdieniem
  • Olīvas
  • 1.5 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana

40 min.
  1. Ja kabacis jauns ar mīkstu mizu, mazām sēkliņām, tad vien nomazgā. Ja liels, ciets, nomizo. Attīrītam jābūt 250 g.
  2. Sagriež, liek kopā ar eļļu, sāli un sablenderē viendabīgā masā.
  3. Iemaisa garsvielas, sarīvētu sieru, cepamo pulveri un miltus.
  4. Liek formiņās, vidū iespiež olīvu.
    Liek formiņās, vidū iespiež olīvu.
  5. Cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 grādiem ap 25 minūtēm.
    Cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 grādiem ap 25 minū...
  6. Der gan kā uzkoda, gan arī maizes vietā pie zupas vai putras.
    Der gan kā uzkoda, gan arī maizes vietā pie zupas vai putras...
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi