Torte ar zemeņu ievārījumu

Torte ar zemeņu ievārījumu
Foto: Depositphotos.com
Tā nāk līdzi no bērnības, bieži cepa.

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 3 glāze/s miltu
  • 200-300 g cukura
  • 200 g sviesta vai margarīna
  • 3 olas
  • 1/2 tējk. sodas
  • 1 ēd. k. krējuma
  • Pildījumam:
  • Zemeņu ievārījums
  • Putukrējums

Pagatavošana

60 min.
  1. Pie cukura pievieno olas sakuļ, pievieno krējumu, miltus sajauktus ar sodu.
  2. Cep toršu formā 180 grādos, mēreni brūnu.
  3. Pārgriež uz pusēm un garnē: vidūs mērē ievārījumu un putukrējumu, virspusē putukrējumu un dekorē, ja ir, ar svaigām ogām vai improvizē.

    Lai labi garšo!
    Pārgriež uz pusēm un garnē: vidūs mērē ievārījumu un putukrē...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi