Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

FOTO: Nataša Rogova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 vistas fileja
  • 50 g skābeņu
  • 2 ēd. k. biezpiena
  • 2 ēd. k. fetaki siera
  • Pāris ķiplokdaiviņas
  • Sāls
  • Pipari
  • Sparģelis
  • 1 apelsīns
  • 1 tējk. cukura, vēlams brūnais
  • Sauja cietā siera
  • Miso pasta
  • Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju izklapē kā karbonādi vai arī uztaisa tai kabatiņu, kurā likt pildījumu.
  2. Skābenes sasmalcina un samaisa ar biezpienu un sieru.
  3. Fileju apsmērēj ar sāli, pipariem un ķiplokiem, kas izspiesti caur spiedi. Liek pildījumu un sarullē, aptin ar diegu.
  4. Labi sakarsētā eļļā apcep fileju no visam pusēm skaisti brūnu.
    Labi sakarsētā eļļā apcep fileju no visam pusēm skaisti brūn...

    FOTO: Nataša Rogova

  5. No apelsīna izspiež sulu, pievieno cukuru un miso pastu.
  6. Lej šo sulu uz pannas un vāra kādas 5 minūtes. Tad ieliek vistas ruleti un cep vel 5 minūtes, aplejot ar apelsīnu mērci.
    Lej šo sulu uz pannas un vāra kādas 5 minūtes. Tad ieliek vi...

    FOTO: Nataša Rogova

  7. Pārliek ruleti formā, kurā ieklāts cepamais papīrs. Aplej ar apeslīnu mērci. Liek cepeškrāsnī ap 180 grādiem uz 15 minūtēm.
  8. Sparģeļus aplej ar olīveļļu un apber ar sāli.
  9. Liek uz pannas un apcep no visām pusēm ~ 5 minūtes. Nepārcep, jo sparģeļiem jābūt ar kraukšķīgu viduci.
  10. Kad rulete gatava, izņem to no formas. Atlikušajā apelsīnu mērcē iemaisa rīvētu sieru.
  11. Liek šķīvī sparģeļus, pāri vistas ruletes šķēles, aplej ar apelsīnu mērci.
    Liek šķīvī sparģeļus, pāri vistas ruletes šķēles, aplej ar a...

    FOTO: Nataša Rogova

  12. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA