Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Nav noslēpums, ka tieši makaroni ir vieni no ātrāk pagatavojamajiem otrajiem ēdieniem katra gardēža virtuvē, būtiskākais - kā tie tiek pagatavoti. Šajā reizē mēs vēlamies Tev parādīt kā nepilnā pusstundā pagatavot rudenīgu, maigu un uzturvielām bagātu maltīti sev un viesiem. Mums palīgos virtuvē piebiedrojas Latvijā ražoti gardumi - Vilma Anna olu makaroni, GC Grand gaļas izstrādājumi, Siera ražotnes "Zaļais siers" un "Absolūts ēd" dīgsti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 200 g “Vilma Anna” olu makaronu
  • 100 - 150 g GC Grand kūpinātas cūkgaļas
  • 150 - 200 g siera (pēc izvēles)
  • 50 g sviesta
  • 300 ml piena
  • 2 ēd. k. miltu
  • "Absolūts ēd" rukolas dīgsti - pārkaisīšanai
  • Siera Ražotnes “Zaļais siers" - pārkaisīšanai
  • Oregano
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vidēja lieluma katliņu piepilda ar ūdeni līdz pusei, liek vārīties un pievieno šķipsnu sāls, un pāris pilienus olīveļļas.
    Vidēja lieluma katliņu piepilda ar ūdeni līdz pusei, liek vā...

    FOTO: Kas Lācītim Vēderā

  2. Kamēr vārās ūdens, uz pannas, neizmantojot eļļu, apcep kūpinātu cūkgaļu, sagrieztu mazos kubiņos.
    Kamēr vārās ūdens, uz pannas, neizmantojot eļļu, apcep kūpin...

    FOTO: Kas Lācītim Vēderā

  3. Kad ūdens sāk vārīties - ber iekšā 200 g makaronu un vāra 8 - 10 minūtes.
  4. Kad makaroni gatavi, nolej lieko ūdeni un ieber tos atsevišķā traukā.
  5. Gatavojam siera mērci - katliņā izkausējot 50 g sviesta. Kad sviests izkusis, pievieno 300 ml piena un garšvielas - oregano un sāli.
  6. Pievieno 2 ēd. k. miltu un turpina aktīvi maisīt.
  7. Kad visi miltu kunkulīši ir izšķīduši, var pievienot 150 - 200 g sarīvēta siera.
    Kad visi miltu kunkulīši ir izšķīduši, var pievienot 150 - 2...

    FOTO: Kas Lācītim Vēderā

  8. Kad siera mērce ieguvusi viendabīgu masu, tajā iecilā gatavos makaronus un nobeigumā pievieno apcepto cūkgaļu.
    Kad siera mērce ieguvusi viendabīgu masu, tajā iecilā gatavo...

    FOTO: Kas Lācītim Vēderā

  9. Makaronus pasniedz, pievienojot svaigus rukolas dīgstus un pārberot ar “Zaļo sieru”.
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA