Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vārīta sulīgā vistas fileja no Skaidrā

2015. gada 31. oktobris
Foto: Skaidrais
Pievienojam salātiem vai ēd šādi vārītu.
Pagatavošana
30 min
1. 1.5 - 2 l ūdens uzvāra, ielieka vistas fileju 1 - 2 min. uz lielas liesmas pavāra.
2. Pārvieto katlu uz paša mazākā riņķa, kas ir uz plīts un vāra uz pašas mazākās uguns.
Foto: Skaidrais
3. Pieber sāli, piparus, lauru lapas. Vāra 20 - 25 min. Nogriež uguni, vāku virsū un gaida, kad atdzisīs līdz 50 grādiem. Sanāk sulīga.

No atlikušā buljona var pagatavot vieglu vistas zupu: http://receptes.tvnet.lv/receptes/viegla-vistas-zupa-no-skaidra/

Lai labi garšo!
Uz augšu