Vārīta sulīgā vistas fileja no Skaidrā

Pievienojam salātiem vai ēd šādi vārītu.

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 2 lauru lapas
  • 10-15 melnie pipari
  • Sāls - pēc garšas
  • 1.5-2 l ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. 1.5 - 2 l ūdens uzvāra, ielieka vistas fileju 1 - 2 min. uz lielas liesmas pavāra.
  2. Pārvieto katlu uz paša mazākā riņķa, kas ir uz plīts un vāra uz pašas mazākās uguns.
    Pārvieto katlu uz paša mazākā riņķa, kas ir uz plīts un vāra...
  3. Pieber sāli, piparus, lauru lapas. Vāra 20 - 25 min. Nogriež uguni, vāku virsū un gaida, kad atdzisīs līdz 50 grādiem. Sanāk sulīga.

    No atlikušā buljona var pagatavot vieglu vistas zupu: http://receptes.tvnet.lv/receptes/viegla-vistas-zupa-no-skaidra/

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi