Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepta vistas fileja no Skaidrā

2015. gada 31. oktobris
Foto: Skaidrais
Lieliska vistas fileja, kura baudāma kopā ar piedevām vai izmantojama burgeru, sendviču pagatavošanā :)
Pagatavošana
20 min
1. Vistas fileju pārgriežam uz pusēm apmēram 1 cm biezumā (ideāli izmantot tieši mazās filejas).
2. Ar gaļas āmuru viegli pasit. Apkaisa ar sāli, pipariem no abām pusēm. Un vēlreiz viegli ar gaļas āmuru pasit.
3. No vienas puses apkaisa ar paprikas pūlveri, no otras karija pūlveri.
Foto: Skaidrais
4. Liek uz skarsētas pannas un apcep no abām pusēm līdz gatavs.
Foto: Skaidrais
5. Gatavās filejas apber ar pētersīļiem. Sanāk garšīgi sendviči, burgeri un der kā piedeva dažādiem ēdieniem, salātiem.

Lai labi garšo!
Foto: Skaidrais
Uz augšu