-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepta vistas fileja no Skaidrā
Lieliska vistas fileja, kura baudāma kopā ar piedevām vai izmantojama burgeru, sendviču pagatavošanā :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Vistas fileja
-
Sāls
-
Pipari
-
Paprikas pūlveris
-
Karija pūlveris
-
Kaltēti pētersīļi
-
Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Vistas fileju pārgriežam uz pusēm apmēram 1 cm biezumā (ideāli izmantot tieši mazās filejas).
-
Ar gaļas āmuru viegli pasit. Apkaisa ar sāli, pipariem no abām pusēm. Un vēlreiz viegli ar gaļas āmuru pasit.
-
No vienas puses apkaisa ar paprikas pūlveri, no otras karija pūlveri.
-
Liek uz skarsētas pannas un apcep no abām pusēm līdz gatavs.
-
Gatavās filejas apber ar pētersīļiem. Sanāk garšīgi sendviči, burgeri un der kā piedeva dažādiem ēdieniem, salātiem.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs