1. Mīkstu sviestu putojam kopā ar pūdercukuru,sāli,vaniļu vai kanēli.Kad sviests kļuvis gaišs,tad ieputojam olas dzeltenumu. Tālāk ieputojam ķirbja biezeni un kukurūzas cieti. Iemaisam iekšā miltus ar cepamo pulveri. Liekam mīklu konditorejas maisiņā, spiežam cepumus.Ja nav konditorejas maisiņš var likt ar karoti.
2. Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 10-15 minūtēm vai līdz cepumu apakšiņas viegli apbrūnē.
Foto: Nataša Rogova
3. Tikko izņemti no cepeškrāsns cepumi vēl ir mīksti, bet atdziestot kļūst kraukšķīgi.
Foto: Nataša Rogova
4. Pēc vēlēšanās apsmērējam ar šokolādi. Šiem cepumiem lieliski iet klāt melnā šokolāde.