-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Rīsi ar spinātiem un sēņu mērce no Skaidrā
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
- Mērcei:
-
500 g svaigu šampinjona
-
250 g maltās gaļas (var likt, var nelikt)
-
2 sīpoli
-
5 g sviesta
-
300 ml saldā krējuma
-
Sāls - pēc garšas
-
Pipari - pēc garšas
- Rīsiem:
-
200 g rīsu
-
Spināti
-
1 daiviņa/s ķiploka
-
20 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
-
-
Pannā izkausē sviestu. Pievieno sīpolus, sēnes. Mazliet pasautē līdz sēnes izdala savu sulu. Pievienojam sāli, piparus (sautē līdz gatavs).
-
Apcep malto gaļu (pievieno piparus, sāli)
-
Malto gaļu pievieno pie sēnem. Pielej saldo krējumu. Uzkarsē līdz sāk vārīties (gatavs).
-
Sagriež mazu sīpolu. Liek uz pannas ar izkausētu sviestu. Apcep. Pieber rīsus un apcep.
-
Pārlej ar ūdeni un vāra uz pannas līdz gatavs.
-
Sagriež un sablendē spinātu ar ķiploku. Pievieno rīsiem un sacepina visu kopā smuki zaļus.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs