Rīsi ar spinātiem un sēņu mērce no Skaidrā

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • Mērcei:
  • 500 g svaigu šampinjona
  • 250 g maltās gaļas (var likt, var nelikt)
  • 2 sīpoli
  • 5 g sviesta
  • 300 ml saldā krējuma
  • Sāls - pēc garšas
  • Pipari - pēc garšas
  • Rīsiem:
  • 200 g rīsu
  • Spināti
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 20 g sviesta

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolus sagriež smalki.
  2. Sagriež šampinjonus.
  3. Pannā izkausē sviestu. Pievieno sīpolus, sēnes. Mazliet pasautē līdz sēnes izdala savu sulu. Pievienojam sāli, piparus (sautē līdz gatavs).
  4. Apcep malto gaļu (pievieno piparus, sāli)
  5. Malto gaļu pievieno pie sēnem. Pielej saldo krējumu. Uzkarsē līdz sāk vārīties (gatavs).
  6. Sagriež mazu sīpolu. Liek uz pannas ar izkausētu sviestu. Apcep. Pieber rīsus un apcep.
  7. Pārlej ar ūdeni un vāra uz pannas līdz gatavs.
  8. Sagriež un sablendē spinātu ar ķiploku. Pievieno rīsiem un sacepina visu kopā smuki zaļus.
    Sagriež un sablendē spinātu ar ķiploku. Pievieno rīsiem un s...
  9. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi