Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Indiešu maize (Čepati pitta)

Indiešu maize (Čepati pitta)

FOTO: Skaidrais

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 1/2 tējk. sāls
  • 100 ml ūdens
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ieber traukā miltus. Pievieno sāli 1/2 tējk. bez kaudzes. Pierīvē mazliet sviestu un visu kārtīgi samaisa. Tad lēnam lej klāt ūdeni un maisa līdz mīkla gatava. Kad mīkla katava pamīca vēl 5 - 7 min. Sadala mīklu 7 vienādos gabaliņos.
    Ieber traukā miltus. Pievieno sāli 1/2 tējk. bez kaudzes. Pi...

    FOTO: Skaidrais

  2. Izspaida ar roku mazu apli, lai vieglāk izrulēt.
    Izspaida ar roku mazu apli, lai vieglāk izrulēt.

    FOTO: Skaidrais

  3. Kārto izrulēto mīklu zem salvetēm lai nesalīp
    Kārto izrulēto mīklu zem salvetēm lai nesalīp

    FOTO: Skaidrais

  4. Kad mīkla izrullēta, noslauka liekos miltus.
    Kad mīkla izrullēta, noslauka liekos miltus.

    FOTO: Skaidrais

  5. Cepam uz pannas grozot, kamēr parādas burbļi (izcēlumi).
    Cepam uz pannas grozot, kamēr parādas burbļi (izcēlumi).

    FOTO: Skaidrais

  6. Kad apcepts uz pannas, liekam mazliet uz uguns un apcepam.
    Kad apcepts uz pannas, liekam mazliet uz uguns un apcepam.

    FOTO: Skaidrais

  7. Gatavās čepati pittas.
    Lai labi garšo!
    Gatavās čepati pittas.
Lai labi garšo!

    FOTO: Skaidrais

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas