Indiešu maize (Čepati pitta)

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 1/2 tējk. sāls
  • 100 ml ūdens
  • Sviests

Pagatavošana

60 min.
  1. Ieber traukā miltus. Pievieno sāli 1/2 tējk. bez kaudzes. Pierīvē mazliet sviestu un visu kārtīgi samaisa. Tad lēnam lej klāt ūdeni un maisa līdz mīkla gatava. Kad mīkla katava pamīca vēl 5 - 7 min. Sadala mīklu 7 vienādos gabaliņos.
    Ieber traukā miltus. Pievieno sāli 1/2 tējk. bez kaudzes. Pi...
  2. Izspaida ar roku mazu apli, lai vieglāk izrulēt.
    Izspaida ar roku mazu apli, lai vieglāk izrulēt.
  3. Kārto izrulēto mīklu zem salvetēm lai nesalīp
    Kārto izrulēto mīklu zem salvetēm lai nesalīp
  4. Kad mīkla izrullēta, noslauka liekos miltus.
    Kad mīkla izrullēta, noslauka liekos miltus.
  5. Cepam uz pannas grozot, kamēr parādas burbļi (izcēlumi).
    Cepam uz pannas grozot, kamēr parādas burbļi (izcēlumi).
  6. Kad apcepts uz pannas, liekam mazliet uz uguns un apcepam.
    Kad apcepts uz pannas, liekam mazliet uz uguns un apcepam.
  7. Gatavās čepati pittas.
    Lai labi garšo!
    Gatavās čepati pittas.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi