Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Indiešu maize (Čepati pitta)

Indiešu maize (Čepati pitta)

FOTO: Skaidrais

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 1/2 tējk. sāls
  • 100 ml ūdens
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ieber traukā miltus. Pievieno sāli 1/2 tējk. bez kaudzes. Pierīvē mazliet sviestu un visu kārtīgi samaisa. Tad lēnam lej klāt ūdeni un maisa līdz mīkla gatava. Kad mīkla katava pamīca vēl 5 - 7 min. Sadala mīklu 7 vienādos gabaliņos.
    Ieber traukā miltus. Pievieno sāli 1/2 tējk. bez kaudzes. Pi...

    FOTO: Skaidrais

  2. Izspaida ar roku mazu apli, lai vieglāk izrulēt.
    Izspaida ar roku mazu apli, lai vieglāk izrulēt.

    FOTO: Skaidrais

  3. Kārto izrulēto mīklu zem salvetēm lai nesalīp
    Kārto izrulēto mīklu zem salvetēm lai nesalīp

    FOTO: Skaidrais

  4. Kad mīkla izrullēta, noslauka liekos miltus.
    Kad mīkla izrullēta, noslauka liekos miltus.

    FOTO: Skaidrais

  5. Cepam uz pannas grozot, kamēr parādas burbļi (izcēlumi).
    Cepam uz pannas grozot, kamēr parādas burbļi (izcēlumi).

    FOTO: Skaidrais

  6. Kad apcepts uz pannas, liekam mazliet uz uguns un apcepam.
    Kad apcepts uz pannas, liekam mazliet uz uguns un apcepam.

    FOTO: Skaidrais

  7. Gatavās čepati pittas.
    Lai labi garšo!
    Gatavās čepati pittas.
Lai labi garšo!

    FOTO: Skaidrais

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas