Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ļoti ātais vistas gaļas plovs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas rīsu
  • 1 liela (vai 2 mazas) žāvētas vistas kājas
  • Tomaatu mērce (kečups)
  • Garšvielas
  • Krējums un zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Liek vārīties rīsus ar garšvielām.
  2. Vistas gaļu atdala no kauliem un sagriež sīkākos gabalos, liek apcepties uz pannas (eļļu pievieno pavisam maz). Kad gaļa apcepusies brūna, pievieno (no maisiņiem izņemtus) vārītos rīsus un tomātu mērci. Kārīgi sajauc un karsē pannā neilgu brīdi. Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.
  3. No šī visa vajadzētu sanākt 2 mīlzīgām vai 3 normālām porcijām:)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas