Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Veselīgā zupa

Foto: Rita Linga
Izmantojot šo recepti, zupa sanāk super veselīga un arī vegāna, bet ar sastāvdaļām var variēt. Iesaku izvēlēties savus mīļākos dārzeņus, piemēram, man ļoti garšo ziedkāposti, bet otru reizi gatavojot šo zupu, neliktu cukīni.
Ja nav vēlmē pēc tik liela asuma, var izlaist sriracha mērci un piparu.
Pagatavošana
110 min
1. Sagatavo lielu katlu, kurā uzvāra ūdeni. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno smalki sagrieztu sīpolu, sasmalcinātas ķiploka daivas, sasmalcinātu pipara pusi, panētu sagrieztu tomātu un tējkaroti sriracha mērces.
Foto: Rita Linga
2. Kad buljons pavārījies 5 minūtes, līdz pusei novāra kartupeļus un burkānus. Tad pievieno lielumā pēc izvēles pārējās sastāvdaļas un vāra līdz gandrīz gatavs, pievieno šampinjonus un vāra līdz viss mīksts.

Lai labi garšo!
Foto: Rita Linga
Uz augšu