Atkaulo vistas šķiņķīšus. Ar gaļas āmuru mazliet izdauza, lai izlīdzinās vienmērīgi apakšējā daļa.
Tad liek bļodā un vistu pārlej ar oliveļļu (apmaisa) pievieno sāli, piparus, piedevu vistas ēdieniem, kaltetus pētersīļus, dilles. Visu apmaisa un 10 minūtes lai pamarinējas.
FOTO: Skaidrais
Liek krāsnī uz 180 °C, lai cepinās 30 minūtes. Cepiena laiks katram var atšķirties (atkarīgs no krāsnis).
FOTO: Skaidrais
Sagatavo mīklu (4 pankūkām): sarīvē kartupeļus (nospiež lieko sulu no tiem), sieru sarīvē uz smalkās rīves. Pievieno sāli, piparus un apmaisa. Tad olu, miltus un vēlreiz apmaisa.
FOTO: Skaidrais
Mīklu liek cepties uz vidēji lielas pannas. Kad viena puse apcepusies griež apkārt, cep otru pusi. Tikmēr uz gatavās puses liek gatavo vistu, mazliet rīvēta siera, tomātus, svaigas dilles, pētersīļus.
FOTO: Skaidrais
Pārloka uz pusēm un pasniedz. Ātras, garšīgas pusdienas.