Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Antrekots

FOTO: Santa Maria

Sestdienas medījums!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g antrekota, jostas gabala vai cita liellopu gaļas gabala
  • 1 podiņš lapu salātu
  • Marinēti sīpoli
  • Marinēti gurķi
  • 1 paciņa Santa Maria piedevas medījumam
  • Marinādēm:
  • 1 tējk. etiķa
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. sāls
  • Biešu sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ierīvē gaļu ar piedevu un 35 – 60 minūtes (atkarībā no gaļas gabala lieluma) cep krāsnī 130°C temperatūrā.
  2. Sagriež gurķus šķēlītēs un sīpolus uz pusēm.
  3. Ielej buljonu mērces bļodā. Pasniedz gaļu kopā ar lapu salātiem, gurķiem, sīpoliem un buljonu.
  4. Pagatavojiet sīpolu marinādi no 1 tējk. etiķa, 1 ēdamk. cukura, 1 tējk. sāls un dažām biešu šķēlītēm vai biešu sulas.
  5. Iemarinē gurķus, izmantojot garšvielu maisījumu gurķu marinēšanai un ievērojot norādījumus uz iepakojuma.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas