Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Antrekots

FOTO: Santa Maria

Sestdienas medījums!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g antrekota, jostas gabala vai cita liellopu gaļas gabala
  • 1 podiņš lapu salātu
  • Marinēti sīpoli
  • Marinēti gurķi
  • 1 paciņa Santa Maria piedevas medījumam
  • Marinādēm:
  • 1 tējk. etiķa
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. sāls
  • Biešu sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ierīvē gaļu ar piedevu un 35 – 60 minūtes (atkarībā no gaļas gabala lieluma) cep krāsnī 130°C temperatūrā.
  2. Sagriež gurķus šķēlītēs un sīpolus uz pusēm.
  3. Ielej buljonu mērces bļodā. Pasniedz gaļu kopā ar lapu salātiem, gurķiem, sīpoliem un buljonu.
  4. Pagatavojiet sīpolu marinādi no 1 tējk. etiķa, 1 ēdamk. cukura, 1 tējk. sāls un dažām biešu šķēlītēm vai biešu sulas.
  5. Iemarinē gurķus, izmantojot garšvielu maisījumu gurķu marinēšanai un ievērojot norādījumus uz iepakojuma.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas