-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Antrekots
Sestdienas medījums!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g antrekota, jostas gabala vai cita liellopu gaļas gabala
-
1 podiņš lapu salātu
-
Marinēti sīpoli
-
Marinēti gurķi
-
1 paciņa Santa Maria piedevas medījumam
-
Marinādēm:
-
1 tējk. etiķa
-
1 ēd. k. cukura
-
1 tējk. sāls
-
Biešu sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
45 min.
-
Ierīvē gaļu ar piedevu un 35 – 60 minūtes (atkarībā no gaļas gabala lieluma) cep krāsnī 130°C temperatūrā.
-
Sagriež gurķus šķēlītēs un sīpolus uz pusēm.
-
Ielej buljonu mērces bļodā. Pasniedz gaļu kopā ar lapu salātiem, gurķiem, sīpoliem un buljonu.
-
Pagatavojiet sīpolu marinādi no 1 tējk. etiķa, 1 ēdamk. cukura, 1 tējk. sāls un dažām biešu šķēlītēm vai biešu sulas.
-
Iemarinē gurķus, izmantojot garšvielu maisījumu gurķu marinēšanai un ievērojot norādījumus uz iepakojuma.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs