Krāsnī ceptas butes ar dzērveņu čatniju

Ceturtdiena pie jūras un mežā.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 butes
  • 4 tējk. Santa Maria piedevas zivij ar citronu
  • Eļļa cepšanai
  • Santa Maria akmens sāls pēc garšas
  • 4 zaļie čili pipari
  • 200 g dzērveņu
  • 50 g cukura
  • 1 tējk. Santa Maria Provansas garšaugu
  • 1 vidēji liels sīpols

Pagatavošana

30 min.
  1. Liek veselus piparus krāsnī un cep aptuveni 20 minūtes.
  2. Notīra butes un apcep zeltaini brūnas no abām pusēm.
  3. Pārkaisa zivis ar piedevu un liek krāsnī. Dažas minūtes cep krāsnī 180°C temperatūrā.
  4. Nomizo un sakapā sīpolu un cep eļļā līdz al dente gatavībai.
  5. Pievieno dzērvenes, cukuru un sāli un sautē uz mazas uguns aptuveni 30 minūtes. Ļauj atdzist un pievieno Provansas garšaugus.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi