Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krāsnī ceptas butes ar dzērveņu čatniju

Krāsnī ceptas butes ar dzērveņu čatniju

FOTO: Santa Maria

Ceturtdiena pie jūras un mežā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 butes
  • 4 tējk. Santa Maria piedevas zivij ar citronu
  • Eļļa cepšanai
  • Santa Maria akmens sāls pēc garšas
  • 4 zaļie čili pipari
  • 200 g dzērveņu
  • 50 g cukura
  • 1 tējk. Santa Maria Provansas garšaugu
  • 1 vidēji liels sīpols
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Liek veselus piparus krāsnī un cep aptuveni 20 minūtes.
  2. Notīra butes un apcep zeltaini brūnas no abām pusēm.
  3. Pārkaisa zivis ar piedevu un liek krāsnī. Dažas minūtes cep krāsnī 180°C temperatūrā.
  4. Nomizo un sakapā sīpolu un cep eļļā līdz al dente gatavībai.
  5. Pievieno dzērvenes, cukuru un sāli un sautē uz mazas uguns aptuveni 30 minūtes. Ļauj atdzist un pievieno Provansas garšaugus.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ātrā dārzeņu zupiņa

Ātrā dārzeņu zupiņa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas